06 Ekim 2023

2005 yılından bugüne kadar Kars Devlet Hastanesi ana hizmet binası ve 1992 yılından itibaren hizmet veren Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Sağlığı ve  Hastalıkları Hastanemiz (Ek Hizmet Binası), 01.01.2015 tarihinde 65.700 m2 açık alana kurulan 37.000 m2’lik kapalı alanda Kars Harakani Devlet Hastanesi adı altında 328 yatak  ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemiz bünyesinde Bilgisayarlı Tomografi, MR görüntüleme, Dijital Röntgen, Mamografi, Ultrason, Kemik Dansitometri, Hormon, Eliza, Biyokimya, Hematoloji, Mikrobiyoloji, Patoloji, Seroloji, EKO, Holter, EEG, EMG, Odiometri (işitme testleri), Kan gazı  laboratuarı tam donanımlı cihazları ile hastalarımıza hizmet vermektedir. A1 sınıfı ameliyat hizmeti verebilen,  3 basamak erişkin yoğun bakım, 2 basamak yenidoğan yoğun bakım, 2. basamak erişkin yoğun bakım, diyaliz, palyatif bakım servisi, kemoterapi,doğumhane ve anne oteli ünitelerimizle  7 gün 24 saat hizmet vermeye devam etmektedir.